torstai 10. huhtikuuta 2014

Polvi pasana edelleen, kierukka rikki

Viimeisin puoli vuotta on kyllä mennyt syvissä vesissä rämpiessä, noin niin kuin henkisesti, koska polvi on edelleen kipeä, ja blogiin raportointi on ollut jäissä, kun ei jaksa koko ajan valittaa polvesta.


Huomasin sitten juuri, että edelleen täällä käy ihmiset minun blogiani lueskelemassa, joten ehkäpä minä alan päivitellä kuulumisia taas, nyt kun on vähän jotain raportoitavaakin :)


Tulevakin kausi on pilalla, eilen varmistui kierukan repeämä. Olen siis käynyt useamman kerran lääkärissä tämän polven kanssa, ja  vasta eilen pääsin kunnon ortopedille, joka otti asian tosissaan. Nyt siis tilanne on se, että leikkaus on edessä. Odottelen toimenpidekutsua tulevaksi minä päivänä hyvänsä.


On tässä tullut liikuttua kuitenkin sen verran, mitä tuo polvi on myöden antanut.
Hommasin maantiepyöränkin, kun innostuin tuosta tri-touhusta, joten vaikka treenaamaan en ole päässyt, niin rahat on menny silti :) Hieno harrastus tämä :)


Juossut olen kevyttä pk-lenkkiä tuon polven kanssa, sen se kestää, mutta ei yhtään kovempaa vauhtia. Tosin pisin lenkki on ollut semmoista 15km, yhtään yli 20km lenkkiä en ole heittänyt. Ai että kun tekisi mieli päästä noille keväisille kaduille päästelemään urku auki, mutta kun ei niin ei :(


Uusia juoksukenkiä olen silti ostellut, kuinkas muutenkaan...
Mutta kun väri oli NIIN herkku, niin oli pakko :)Mutta palailen yksityiskohtaisemmin asiaan tulevina päivinä, kun ole vähän viisaampi.
Ja saatte lisätietoja miun uudesta pyörästä kanssa, joka on NIIIIN hieno.
Ja ps. pystyn uimaan jo yli kilsan vaparia putkeen. Hurraa :) :)
Tuija
Mitähän teille kaikille muille kuuluu?
Lähdenkin nyt tutkimaan teidän kaikkien muiden kuulumisia, hävettää tunnustaa, että en ole kyllä juuri muidenkaan blogeja seuraillut.2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan käyty kurkkimassa aina välillä :) En oo juoksemaan päässyt kun kilpirauhanen päätti alkaa toimimaan liikaa ja vetäsi sykkeet taivaisiin. Nyt odottelen parantumista ja käyn beetasalpaaja voimin kevyesti hölkällä. Kova into olis päästä juoksemaan pidempää ja lujempaa kun ostin uudet lenkkaritkin ;)
  Haaveilen kans pyörästä mutta ihan vain vapaa-ajan ja työmatkan ajamiseen.

  VastaaPoista
 2. Tsau,

  Miten polven kuntoutuminen on edennyt? Oletko saanut vuodessa polven kuntoon ja millaisia treeniohjeita suosittelet muille polvivammaisille?

  Mainitsiko muuten ortopedi sinulle mahdollisuutta korjata nivelkierukkaa, vai jouduttiinko revennyt kierukan pala poistamaan? Tässä aiempaa juttua aiheesta -> www.pakkotoisto.com/vammat-ja-lihashuolto/100715-polven-nivelkierukan-korjaus-siirteella .

  Tsemiä sinnekin :-)

  VastaaPoista